Árfolyam : 1 EUR = 4.9779 RON
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Tárolóegységek

Spații de depozitare modulare

A Sere Transilvania márkájú raktárhelységek építéséhez a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Kialakításukhoz fóliasátor-, és fóliaház-vázszerkezeteink kerülnek továbbfejlesztésre. Ezek a raktárhelységek szerzámok és mezőgazdasági gépek raktározására, technológiai terek kialakítására, termény tárolására, farmok gazdasági épületeinek, autójavító műhelyek, üzemek műkődtetésére alkalmasak.


Felhasznált anyagok

  • Acél: Az összes szelvényt, beleértve a vápa csatornákat is, fóliakímélő Sendzimir horganyzás - 275 g cink/ m²- borít. A gyártásban használt acéltípus kimondottan fóliasátrak és fóliaházak számára lett kidolgozva, mível ütésálló és magas a deformáció elleni képessége. A Sendzimir horganyzásnak köszönhetően az acél felülete tükörsíma és pórusmentes, így a borítófólia élettartama igencsak hosszú.
  • Borítófólia: háromrétegű, Ultraibolya-sugárzás elleni védelemmel, nyúlási ellenállóképességgel, porlerakódásgátló tulajdonsággal ellátott, 230 mikron vasagságú, átlátszatlan, fehér-szürke színű agrófólia. Élettartama: 57 hónap (5 tél + 4 nyár). Fedheti úgy a szerkezet tetejét, mint az oldalát.
  • Polikarbonát: a 6 mm vastagságú lemezek helyettesíthetik a fóliát az oldalfal- és végfalakon. A polikarbonát egy sokoldalú, átlátszó és könnyű anyag, kitűnő ellenállóképességgel és fokozott merevséggel.
  • Szendvicspanel: egy másik választási lehetőség fólia helyett az oldalfalak burkolására. A panelek előnyei közé sorolható a stabilitás, a könnyen szerelhetőség, a jó hő- és vízszigetelő, valamint ütésellenálló képesség, ugyanakkor jól viselkednek a nedves és korrozív környezetben.

Természetes szellőzés

A természetes szellőzés megoldására, a következő lehetőségeket kínáljuk: oldalszellőző vagy végszellőző (bukóablak) szerelése.

Oldalszellőztetés esetén válaszható:
  • - manuális feltekerés könyök hajtókarokkal vagy áttételes hajtóművel, valamint
  • - az automatizált megoldás, speciális nyítómotorral és vezérlőegységgel.

Külön kérésre, a függőleges oldalfalú, valamint a multitunel és blokkrendszerű szerkezeteket gerincszellőzővel is elláthatjuk. Ez egy forgó, csőtengelyes, fogasléces, fogaskerekes rendszer, amit monofázisos, speciális motor és áttételes hajtómű működtet, vezérlését pedig hő-, eső -és szélérzékelőkön alapuló meteó-vezérlőegység irányít.
A tetőszellőző nyítása 2 m a gerinc teljes hosszán, ha egyoldali szerelés történik, és 1,5 m széles ha a gerinc mindkét oldalára szerelik (pillangó típus).

 

Szerkezet, modul típusa, termékleírás

Típus és jellemzőkAlagút szerkezetGótikus szerkezetFüggőleges falú szerkezet
Szélesség 6m 8m 9m 10m 6m 7m 8m 9m 10m
Hosszúság 6 - 50m 10 - 100m 10 - 100m
Gerincmagasság 2,95m 3,30m 4,05m 4,25m 3,45m 4,05m 3,50m 4,10m 4,25m 4,55m 4,70m
Váll/vápamagasság 2,35m 2,35m 2,35m 2,95m 2,35m 2,95m 2,35m
Bordaközti távolság 2,00m 2,50m 2,50m
Borítási lehetőségek Teljes fólia borítás Teljes fólia borítás Tetőfödés fóliával + az oldalak borítása lehet: fóliával/ polikarbonát lemezekkel/ szendvics panelekkel
Szellőzési lehetőségek Oldalszellőző/ Bukóablak / Oromzati nyílás Oldalszellőző/ Bukóablak / Oromzati nyílás Oldalszellőző/ Bukóablak / Oromzati nyílás / Tetőnyílás
Belépési lehetőségek Egyszárnyas lengőajtó Egyszárnyas lengőajtó Felső függesztésű tolóajtó (különböző méretben) / Első végfal nyított / Hátsó végfal nyított

 

Moduláris szerkezetek és leírások

Típus és temékleírásMultitunel szerekzetBlokkrendszerű szerkezet
Modul szélesség 8m 9m 10m 8m 9m 9,6m 10m
Hosszúság 10 - 100m 10 - 100m
Gerincmagasság 4,25-5,90m 4,55-6,20m 4,70-6,35m 5,10-6,60m 5,45-6,95m 5,50-7,00m 5,60-7,10m
Váll/vápamagasság 2,35-4,00m 3,00-4,50m
Bordaközti távolság 2,00m / 2,50m 2,00m / 2,50m
Borítási lehetőségek Tetőfödés fóliával + az oldalak borítása lehet: fóliával/ polikarbonát lemezekkel/ szendvics panelekkel Tetőfödés fóliával + az oldalak borítása lehet: fóliával/ polikarbonát lemezekkel/ szendvics panelekkel
Szellőzési lehetőségek Oldalszellőző/ Bukóablak / Oromzati nyílás / Tetőnyílás Oldalszellőző/ Bukóablak / Oromzati nyílás / Tetőnyílás
Belépési lehetőségek Felső függesztésű tolóajtó (különböző méretben) / Első végfal nyított / Hátsó végfal nyított Felső függesztésű tolóajtó (különböző méretben) / Első végfal nyított / Hátsó végfal nyított

A szerkezetek és a válaszható felszerelések testreszabhatók, az ügyfél igénye szerint. Személyre szabott ajánlatért, írjon az office@seretransilvania.ro címre vagy keressen a +40 264 401 122 telefonszámon.

Alagút szerkezet
Alagút szerkezet
Függőleges falú szerkezet
Függőleges falú szerkezet
Függőleges falú szerkezet
Moduláris szerkezet
Moduláris szerkezet
Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Minden jóg fenntartva